bemutatkozás programok hírlevél cikk

Holdidő Hírlevél

Havonta egyszer hírek, információk, gondolatok, programok

a női testről, a női ciklus rejtelmeiről, a nőiségünkkel kapcsolatos hiedelmeinkről,

hogy elkezdhess pozitívabban gondolni

Magadra, mint Nőre!

Ide kattintva tudsz feliratkozni!

***

Személyes konzultáció:

Szeretnéd szeretni a nőiséged?

Még akkor is, ha most éppen valami női problémával küzdesz?

Amikor azzal szembesülünk, hogy valami nem tökéletesen működik bennünk (miómát találtak a méhünkben, cisztát a petefészekben, kínzó görcsökkel indul a menstruációnk, ijesztő a méhnyaki kenet eredménye), azt érezhetjük, hogy a testünk elárult minket. Pedig ezek csak üzenetek, hogy jobban oda kell figyelnünk magunkra, életmódunkon ideje változtatni, és át kéne gondolni a nőiségünkkel kapcsolatos néhány kérdést.

Ehhez nyújtok segítséget ezeken az egyéni foglalkozásokon, ahol a Body-Mind Centering® (testtudat központosítás) és a The Work® elnevezésű módszer 4 kérdését használom, a test, a lélek és a tudat belső, öngyógyító folyamatainak elindításához, illetve felerősítéséhez.

Ha szeretnéd, hogy segítsek Neked, kérj személyes találkozót! Az első alkalom díjtalan. Érdemes hát elindulnod ezen a felfedezőúton, hiszen nem veszíthetsz semmit!

Ide kattintva iratkozhatsz fel személyes konzultációra

"Hoppál Bori előadásaira néhány évvel ezelőtt figyeltem fel. Megkapó volt számomra az a szemlélet, amellyel itt találkoztam /teljesen eltérő a médiában megszokottól/ és ezen felbuzdulva eldöntöttem, hogy felkeresem Borit személyes találkozásra is. Az apropót végül az adta, hogy kiderült, hogy van egy cisztám, ami valójában egy "álciszta": azt jelentette, hogy a tüsző nem repedt meg idejében, így nem is jöhetett meg a menstruációm. Csak pislogtam, hogy akkor most mit is kellene tenni?!

...Borihoz a személyes találkozóra elég lehangoltan érkeztem. Kedvesen fogadott, kulturált környezetben és teával kínált. Kérte, mondjam el miért jöttem és én elmeséltem a problémám, majd ő célzott kérdéseket tett fel. Előkerült a nőiségem, mint téma. És azután sok minden, ami ehhez kapcsolódott...

...3 nappal később megjött a mensesem. Nagyon örültem, hiszen vártam, hogy ez megtörténjen és hirtelen hihetetlenül felértékelődött. Azt jelentette: "de jó, egészséges vagyok!". Este gyertyát gyújtottam és megint a pihenésé, az önmagamra figyelésé lett a főszerep...

Nagyon köszönöm Borinak és a "módszernek" a segítséget, amely nem csupán alkalmakat jelentett, hanem valódi változást, gyógyulást akkor is; és valódi szemléletformálást, melynek az üzenete azóta is velem van."

Andi, Budapest

 

Ha szeretnéd elsajátítani a testeddel való párbeszédnek ezt a különleges módját, és úgy érzed, hogy szívesen elindulnál a női önismeret útján, iratkozz fel személyes konzultációra, hogy felvehessük a kapcsolatot!

Ide kattintva iratkozhatsz fel személyes konzultációra

 

Ha bármilyen egyéb kérdésed lenne, ezen a címen érhetsz el engem noitestcsodai@gmail.com