bemutatkozás programok hírlevél cikk

Mell

Előadás

Workshop

Kiállítás

Mellbeszélgetések

Kérdőív

Visszajelzések

Szoptatás

Cikkek

 

Kérdőív

 1. Milyen volt édesanyád viszonya a melléhez? Megengedte, hogy lásd, megérintsd a mellét?
 2. Fel voltál-e készítve arra, hogy meg fognak változni a melleid? Mit mondtak neked erről? Mi volt a reakciód?
 3. Hogyan jellemeznéd a saját melled? (alak, méret, érzékenység, egyéb tulajdonságok, stb.) Milyen viszonyban vagy velük?
 4. Milyenek a mellbimbóid (méret, szín, forma, stb.)? Van-e valami olyan dolog, amit megemlítenél velük kapcsolatban (befelé forduló-e, van-e plusz mellbimbód, van-e szőr körülötte, stb.)?
 5. A szexben megkapja a melled, amire vágyik/vágysz? Ha igen, hogyan, miként? Ha nem, milyen érzések vannak benned ezzel kapcsolatban? Szerelme(i)d hogyan éreznek ezzel kapcsolatban?
 6. Hogyan viszonyul partnered/viszonyultak partnereid szex közben a melleidhez? Mit gondolsz, a férfiakban milyen érzések lakoznak a női mellel kapcsolatban? Ez vajon biológiai vagy kulturális? Az, hogy mit éreznek a férfiak, hatással van a nőkre? Hogyan?
 7. Hordasz melltartót? Fizikailag, lelkileg máshogy érzed magad, ha van/nincs rajtad melltartó? Ha igen, hogyan?
 8. Szereted az olyan ruhákat, amik kihangsúlyozzák a melled (mély dekoltázs, szűk, átlátszó, stb.) vagy inkább olyanokat hordasz, amik elrejtik? Miért?
 9. Nyilvános helyen (strand, stb.) mutatkoztál valaha fedetlen keblekkel? Miért? Ki, hogy reagált? Te hogy viszonyulsz ahhoz, hogy ha más nőket fedetlen mellekkel látsz (napozás, szoptatás, stb.)?
 10. Szoptattál? Miért igen, miért nem? Ha lesznek gyerekeid, fogod őket szoptatni? Miért?
 11. A várandósság(ok) alatt hogyan változott a melled? Milyen érzések voltak benned ezekkel a változásokkal kapcsolatban?
 12. Amíg szoptattál a melleid szexuális érzékenysége más volt? Te szex közben máshogy élted meg a melleidet?
 13. Hogyan változtak a korral a melleid? (forma, szexuális érzékenység, stb.) Milyen érzések vannak benned ezzel kapcsolatban?
 14. Volt-e valamilyen egészségügyi problémád a melleddel?
 15. Milyen szót, szavakat használsz amikor a melleidről beszélsz? Hogyan viszonyulsz a többi használatos szóhoz? Adtál valaha neveket a melleidnek?
 16. Van a mellnek általában és/vagy a saját melleidnek szimbolikus jelentése számodra?
 17. Mit mondanál még el most a kérdőív végén? Milyen hatással volt rád, hogy elgondolkoztál ezeken a kérdéseken?

Vissza a Mell menühöz...