bemutatkozás programok hírlevél cikk

Menstruáció

Előadás

Workshop

Első menstruáció

Holdkunyhó

Cikkek

 

Holdkunyhó

Susun Weed, indián gyógyító asszony

Arra hívlak benneteket leányaim, hogy kezdjétek el ünnepelni Holdnapjaitokat, gyűljetek össze kis csoportokban és hozzatok létre Holdkunyhókat a környezetetekben, ahova elvonulhattok és meditálhattok, ahol álmokat és látomásokat kérhettek és kaphattok, amik útmutatóul szolgálhatnak majd számotokra és családjaitok számára.

Az az információ, ami egy nő számára elérhetővé válik a menstruáció ideje alatt, az a legtisztább forrásból, a Nagy Misztérium méhéből való és fontos dolgokat üzenhet az Ismeretlenről és a Jövőről . Álomlátó embereink legmeghatározóbb, profetikus jövendölései – mint például a fehér ember eljövetele – éppen a Holdkunyhókból érkeztek.

Mit jelent ez? Azt, hogy ezekben a gyorsan és nem a legjobb irányba változó időkben a legfontosabb információk Hozzád érkeznek és minden olyan nőhöz, aki tudja jól és jóra használni Holdidejét. Mindennek az ellenkezője is igaz: bármelyikünk, aki nem figyel, és nem „szenteli meg” e napokat, az ezzel sok mindent veszít, elsősorban azt, hogy mások sem fogják tiszteletben tartani a vérzését.

Ahogy közeledik Holdidőd, érezd, hogy hogyan finomodik érzékenységed, hogyan nyílik meg benned valami. Figyeld, hogy milyen helyeken jársz és milyen energiák vesznek körül, mert ilyenkor nagyon fogékony vagy mindenre és mély nyomokat hagyhatnak benned a különböző ingerek. Olyan dolgokban merülj el, amit szívesen fogadsz be, amiből örömmel teremtesz és ami minden szinten épülésedre szolgál. Fordulj a szép felé, a békesség felé.  Olyan dalok hangozzanak benned, olyan képeket hívj elő magadból, amik gyermekeid és az utánad következő 7 generáció gyermekei felé egy harmonikus élet képét sugározzák. Finomítsd a figyelmedet és keresd a lehető legtisztább tárgyakat, amiket figyelmeddel befogadsz, hogy mire vérzésed megindul, felkészülve vonulhass el a Holdkunyhó békességes szépségébe és szépséges csendjébe hogy néhány napra magad mögött hagyd a mindennapok világát.

Legyen Holdkunyhódban egy szép füzet, hogy lejegyezhesd álmaidat, Holdidőd ihlette ötleteidet, a felvillanó képeket, megérzéseket. Rajzban vagy festve is örökíts meg néhány képet, mert így a szavak és képek gyönyörű egységet alkotva fogják kifejezni menzeszed üzenetét.