bemutatkozás programok hírlevél cikk

Visszajelzések

Vissza

 


Néhány gondolat a hétvégi alaptanfolyam résztvevőitől:


"Nekem nagyon jót tett a hétvége és a módszer! Könnyedebben veszem a hétköznapi akadályokat, úgy érzem másképp figyelek: észreveszek olyan dolgokat, amiket eddig a 'zajongó' gondolatok nem engedtek. Megkönnyebbültem. Munkálkodom továbbra is, de van még min! :) "


"Sokat foglalkoztam már az önismeret témájával, de ez egy nagyon mélyen ható, jó módszer, ami olyan távlatokat nyitott meg bennem, amit két nappal ezelőttig elképzelni sem tudtam! Hálásan köszönöm."


"Ráébredtem, hogy mennyi játszma szorításában élek! Most úgy érzem magam, mint egy baba, aki felállt és épphogy tett néhány lépést, de már futni szeretne! A gyakorlatok nagyon átélhetőek voltak, még akkor is, amikor nem én végeztem a Munkát. A családom bőven fog muníciót szolgáltatni a gyakorláshoz! :-)"


"Pici fenntartással érkeztem, mert úgy gondoltam, ez a módszer nekem nem elég spirituális, túl földhözragadt. Aztán jöttek bennem a nagy rácsodálkozások,felismerések. Mégiscsak tud valamit ez a dolog! ;-) Összességében pont így jó ahogy van! Kíváncsian várom a változásokat bennem,körülöttem."


"Nagyon-nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon! Sok mindent sikerült felismernem és még mindig folyamatosan tapasztalom ezt. Rengeteget kaptam önmagamból köszönöm :-) Tegnap a tanfolyam után sikerült túllépnem egykori önmagamon és megtapasztalhattam, hogy milyen az, amikor adok egy esélyt magamnak és kapok egy esélyt az élettől és ez hatalmas örömmel töltött el! :-) Nagyon hálás vagyok mindenért, amit kaptam és KÖSZÖNÖM."


"Nagyon érdekes volt, hogy láttam másokat is, ahogy bennük végigmegy a folyamat. Szép volt, ahogy mindenki megnyílt a másik előtt és képesek voltak/voltunk őszintén magunkba nézni, sírni vagy nevetni magunkon és amin keresztülmegyünk. ... Sokat segített a mostani hétvége abban is, hogy egyre jobban tudjam alkalmazni a módszert, hogy belássam igenis jó, ha szánok arra energiát, hogy belemerüljek és végigvigyem a Négy Kérdést."