bemutatkozás programok hírlevél cikk

Szülj szíved szerint

Szülj szíved szerint

Birthing from Within®

Tudnivalók a foglalkozásokról

Tematika

Szoptass örömmel!

Szüléstörténetek

 

Szülj szíved szerint! - tudnivalók a foglalkozásokról

Jó, ha egy várandósságról, szülésről szóló csoportban kb. azonos időszakban járó kismamák vannak, mert így valószínűleg hasonló jellegű kérdések foglalkoztatják őket. Ez a szülésfelkészítés - ami az amerikai Birthing From Within® módszerre épül - kifejezetten a harmadik harmadba lépett kismamáknak szól, mert ilyenkorra kezd a szülés gondolata egyre fontosabbá válni. Ezért kérlek, akkor jelentkezz, ha a harmadik harmad közeledik vagy már be is töltötted várandósságod 26. hetét

A program 7x2 órás foglalkozásból áll amiből az utolsó két alkalomra a kispapákat is várjuk (illetve azt a személyt, aki terveid szerint veled lesz a szülésnél: testvér, barátnő, édeasnya, vagy bárki más).

Ha van kedvetek - általában nagy lelkesedéssel várják az anyukák - a szülés után is találkozunk kétszer, amikor megcsodálhatjuk egymás babáit és elmesélhetjük szüléstörténeteinket, megoszthatjuk anyai örömeinket, esetleges gondjainkat.

Kényelmes ruhában gyere - vagy hozz magaddal olyat, amibe át tudsz öltözni - mert matracokon ülünk, illetve mozgunk, táncolunk is a foglalkozásokon.

A foglalkozások tematikájáról itt olvashatsz részletesebben, de jó ha tudod, hogy mindig a csoport igényeihez igazodik majd a témaválasztás, így lehet, hogy bizonyos dolgok kimaradnak, mások belekerülnek - kedvünk, szívünk szerint.

Részvételi díj: 3000 Ft/alkalom, a kispapás foglalkozások + 1000Ft/alkalom, de egyben kifizetve a 7 alkalmat, párod ingyen jöhet!

Időpont: 2008. május 20. kedd délutánonként 7 alkalom (a kezdés a jelentkezők igényeihez igazodva lehet 15, 16, 17óra)

Helyszín: Bp. II.ker. Életkör Stúdió, Szilágyi Erzsébet fasor 43/b. III.em. (Moszkva tértől két megálló az 56-os villamossal, szinte a ház előtt tesz le; autóval parkolhatsz a Budapest Körszálló parkolójában (fizetős) vagy a szálló fölötti Trombitás utcában (ingyen), ahova a Pasaréti útról tudsz felkanyarodni és a hotel melletti lépcsőn jutsz vissza a Szilágyiba.)

Bejelentkezés: info@noitestcsodai.hu email címen, de ha csak további információt szeretnél, akkor is írj, esetleg hívj a 06 30 468 2080-as telefonszámon.